Info

New or Forgotten?

AFHANGEN VLTC Sobri en TV Residentie: KLIK HIER.

Hartelijk welkom bij Tennispark Vreugd & Rust in Voorburg

Huur bij ons een vaste- of reserveer een losse baan. Bel parkbeheer: 070 - 737 1275 . Doe mee aan toernooien en competities en leer ons prachtige tennispark én andere tennisliefhebbers kennen. Kom rackettrekken, de steeds groeiende groep speelt: maandag 09.30-11.00, woensdag 19.30-21.00 en donderdag van 15.00-17.00 uur.

Meedoen aan officiële toernooien en competities? Word dan lid van dé Voorburgse tennisvereniging VLTC Sobri of van tennisvereniging TVR (www.tvronline.nl).

Reserveren in het restaurant? Daar maakt u kennis met de horeca-formule van The Green House Vreugd & Rust. Informatie & reserveringen: 070 - 737 1275.

Tennislessen op Vreugd & Rust worden gegeven door professionele trainers en trainsters van tennisschool Innova Tennis (voor Parkleden en Sobrileden)

 

LAATSTE NIEUWS

Banen reserveren door leden Sobri en TVR

Nieuws van 12 may

 

 • Wij nodigen per dinsdag 12 mei alle leden van Sobri en TVR uit via deze website uw baan te boeken, klik op de knop "AFHANGEN" log in met uw inlog code die u van PLANMYSPORT heeft ontvangen en reserveer uw baan.
 • Tot en met minimaal 1 juni kunt u alleen singles spelen, houd hier rekening mee. Elke speelbeurt is vast gesteld op 1 uur, gebruik de laatste 5 minuten om de volgende reservering op de baan te laten komen en zelf het park te verlaten. Publiek is niet toegestaan; wij kunnen helaas ook geen wachtrijen toestaan. Kom dus 5 minuten voor aanvang van uw boeking om op tijd de baan op te gaan. Wij vragen u om "sociaal af te hangen" geef anderen ook de kans om van hun tennis te kunnen genieten.
 • Baanhuur-contractanten worden geïnformeerd over de aanvang van hun contract, ook hier geldt:  maximaal 2 personen per uur.
 • Bent u nog geen lid dan kunt u tot minimaal 1 juli niet op Tennispark Vreugd & Rust spelen. Door de coronamaatregelen zien wij ons genoodzaakt bestaande leden van Sobri en TVR, cursisten en baanhuur contractanten voorrang te geven. Vanzelfsprekend kunt u lid worden van Sobri of TVR. Wij hopen op uw begrip in deze bijzondere tijden en kijken er naar uit om u de komende tijd gefaseerd te mogen gaan ontvangen.

 

Zie hieronder het geldende protocol op Tennispark Vreugd & Rust vanaf 12 mei 2020.

Protocol tennissen vanaf 12 mei op Vreugd & Rust

Wij zijn geopend!

Nieuws van 12 may

Er kan vanaf 12 mei weer worden getennist door senioren op Tennispark Vreugd & Rust

Wij vragen een ieder om eigen desinfectiemiddel mee te nemen en eigen handen en ballen altijd na het spelen schoon te maken.

 • Iedereen die (lichte) verkoudheid symptomen vertoont, vragen wij om niet te komen tennissen.
 • Men kan alleen enkel spelen (tot min. 1 juni) en de 1,5m afstand moet worden gehandhaafd.
 • U kunt tot 1 september alleen op Tennispark Vreugd & Rust spelen mits u minimaal 1 dag voorafgaand een reservering heeft geboekt - dit kan via www.vreugdenrust.nl of bellen naar 06-39 816 267.
 • Reserveringen voor losse baanhuur (per uur) en introducees worden tot (min.) 1 juli niet aangenomen, dit alles om Sobri-, TVR leden en baanhuur contractanten (leden van het park zelf) de gelegenheid te geven gebruik te kunnen maken van de banen.
 • Wij vragen u om sociaal om te gaan met de mogelijkheid tot het kunnen blokken van de banen, iedereen wil uiteraard weer gaan tennissen, geef elkaar daarom ook de kans.
 • Er wordt tot 1 juni alleen enkelspel in blokken van 1 uur gespeeld, waarbij wij de tennisser vragen de laatste 5 minuten niet meer te spelen om zo de volgende spelers de baan op te laten komen en ook om uzelf genoeg tijd te geven het park weer te verlaten.
 • Na het spelen (en zeker zolang het terras nog niet open zal zijn, naar verwachting tot 1 juni) vragen wij u direct het park te verlaten; helaas kunnen wij ook geen publiek en/of wisselspelers langs de baan toestaan; samenscholen bij de ingangspoort is tevens niet toegestaan.
 • Het park is door de week geopend van 09.00 tot 22.00 uur en opengesteld tbv vrij spelen. In het weekeinde (in ieder geval tot 1 juni) is het park open van 09.00 tot 17.00 uur.
 • De banen kunnen enkel via de paden aan de rechterzijde (langs banen 2, 4 en 6) worden betreden; het blijft hierbij vereist een afstand van minimaal 1,5m te behouden.
 • De uitgang verloopt via de hekken in het midden van de banen met directe exit naar de hoofdingang van het park.
 • Wij vragen een ieder thuis naar het toilet te gaan. Mocht het echt nodig zijn dan dienen de toiletten enkel door 1 persoon per keer gebruikt te worden en de aangewezen toilet faciliteit (de nieuwe toiletten aan de banen langs baan 2) zijn de enige toiletten die gebruikt mogen worden. Douchen is niet toegestaan.
 • Horeca blijft voorlopig gesloten. Het terras gaat mogelijk open op 1 juni.
 • De horeca en het terras zijn voorlopig volledig afgezet en niet betreedbaar.
 • Het pad aan de linkerzijde van het park (dus langs banen 1,3 en 5) is volledig afgezet en voorlopig niet betreedbaar.

Wij vragen u de aanwijzingen en richtlijnen strikt op te volgen om het voor iedereen mogelijk te maken dat er van het park gebruik gemaakt kan worden op verantwoorde wijze en conform de richtlijnen. Bij het niet opvolgen van dit protocol of onze aanwijzingen kunnen wij als bedrijf besluiten u het toegang tot ons terrein te ontzeggen voor onbepaalde tijd.

Graag bedanken wij u alvast voor uw begrip en medewerking; alleen samen kunnen wij een weg terugvinden naar het nieuwe “Normaal”. Zodra de corona maatregelen niet langer van kracht zijn, willen wij als Tennispark Vreugd & Rust samen met u wederom van het volle leven gaan genieten middels leuke feesten, mooie toernooien en spannende competities! Wij kijken daar naar uit!

Met sportieve groet, Tennispark Vreugd & Rust

 

Klik hier voor alle nieuws-items

ACTUEEL

12 may - 02 jun

Banen reserveren door leden Sobri en TVR

12 may - 02 jun

Protocol tennissen vanaf 12 mei op Vreugd & Rust

Klik hier voor de jaarkalender

PARK DASHBOARD

Dit Park dashboard geeft aan of de banen bespeelbaar zijn. Voor leden van tennisvereniging Sobri, de beschikbare banen voor vrijspelen, de wachttijd, het aantal leden dat vandaag speelde en gemiddelde speeltijd. Wil je weten wat de beste tijd is om te spelen, klik dan op de Banen Radar. Check uiteraard ook het weer; bel bij twijfel naar het park 070 737 12 75

Banenradar

Banenradar
Bespeelbaar

OPENINGSTIJDEN

Ons tennispark is elke dag open van 09.00-22.00 uur. Ook als het restaurant gesloten is kunt u electronisch afhangen, uw baanverlichting in- en uitschakelen en toiletten gebruiken.

WELCOME ON OUR TENNIS PARK

A 'secret' tennis park

This introduction of our tennis park has been published in the summer issue of "Feel at Home"/"The Hague Online". Click on the title to read the PDF-document.