Info

New or Forgotten?

Tennispark Vreugd & Rust > TVR

Kom tennissen bij de leukste club van de omgeving: TVR op tennispark Vreugd & Rust in Voorburg. TVR is nog een echte vereniging met zo'n 130 leden; wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe leden!

TVR is één van de twee tennisverenigingen die banen huurt van tennispark Vreugd & Rust. Wij zijn een gezellige en sportieve vereniging met een jaarvullend sportprogramma. Heb je interesse om lid te worden? Kom eens vrijblijvend langs op het park. De vereniging zet zich in voor de werving en begeleiding van nieuwe leden. Direct lid worden van TVR?? Dat kan via https://www.tvronline.nl/leden-informatie/lid-worden.   

Met het lidmaatschap van TVR sta je ook ingeschreven bij de KNLTB en krijg je een pasje met een bondsnummer waarmee je banen kunt afschrijven op het park. 

Lid zijn van TVR betekent mee kunnen doen aan alle leuke en sportieve activiteiten die TVR organiseert. Competities spelen en/of met andere toernooien mee te doen bij andere verenigingen aangesloten bij de KNLTB. Met het KNLTB-pasje kan je bovendien 10% korting krijgen aan de bar van Vreugd & Rust.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris of zelf een kijkje nemen op onze website: www.tvronline.nl Daar vindt u meer informatie over TVR, inzicht in onze jaarplanning en leuke activiteiten.

Wij hopen je snel te zien op tennispark Vreugd & Rust bij vereniging TVR!