Info

New or Forgotten?

Tennispark Vreugd & Rust > Verhuur > Seizoen Contracten

Reservering van Vaste Banen

Op Tennispark Vreugd & Rust bestaat voor iedereen de mogelijkheid om een vaste baan op een vast tijdstip te huren, zowel voor alleen een zomer- of winterseizoen alsmede voor het zomer- en winterseizoen gecombineerd. Indien U hiertoe interesse heeft, gelieve dat kenbaar te maken via een email naar ons email adres Parkbeheer@vreugdenrust.nl met de baan, het aantal uren en het tijdstip waarop U zou willen huren. Wij zullen dan ons best doen aan Uw wensen tegemoet te komen. Gelieve hierbij wel te bedenken dat de mogelijkheden tot baanhuur doorgaans enigszins beperkt zullen zijn, als gevolg van het feit dat we onze hoofdgebruiker Sobri altijd voldoende baancapaciteit willen blijven bieden.

Voor vaste baanhuur zullen de volgende voorwaarden en prijzen gelden tot het zomerseizoen 2018:

  • Huurkosten van een baan per los uur op doordeweekse dagen tot 13.00 uur en vanaf 17.00 uur, plus het gehele weekend, bedragen Euro 360 voor het gehele zomerseizoen en Euro 300 voor het gehele winterseizoen (plus, indien relevant, een lichttoeslag voor het winterseizoen van Euro 100 per uur vanaf 17 uur)
  • Huurkosten van een baan per los uur op doordeweekse dagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur, bedragen Euro 260 voor het gehele zomerseizoen en Euro 200 voor het gehele winterseizoen
  • U heeft recht op de volgende blokkortingen: 10% voor 2 aansluitende uren, 20% voor 3 aansluitende uren, 30% voor 4 of meer aansluitende uren
  • En U heeft recht op een extra 10% jaarkorting, inclusief eventuele lichttoeslag, bij het aangaan van een huurcontract voor het zomer- en winterseizoen tesamen
  • Iedereen die speelt (en geen Sobri-lid is voor het betreffende seizoen) moet over een Parkkaart beschikken: deze kost Euro 25 voor een zomer- of winterseizoen en Euro 40 voor het gehele jaar (spelers tot 18 jaar genieten 50% korting; beslissend voor het komend seizoen is de leeftijd op 1 april); de Parkkaart geeft recht op gebruik van alle faciliteiten van het Park en biedt U, als U betaalt middels een voldoende prepaid tegoet, 10% korting bij ons restaurant The Big Cheezy, sedert kort gevestigd in ons clubhuis.
  • Na afloop van het huidige winterseizoen worden Winterkaarten afgeschaft: frequente tennissers, die ook in de winter willen tennissen, moeten dus of jaarlid zijn van Sobri of een vaste baan huren.
  • Gedurende het winterseizoen worden ook zgn “uitwijkuren” aangeboden; dat betekent dat indien vanwege de weersomstandigheden de banen gedurende de contractueel overeengekomen uren niet bespeelbaar zijn, ter vervanging alsnog op de vooraf vastgelegde uitwijkuren gespeeld kan worden; dit vergroot de kans dat toch wekelijks getennist kan worden.

Indien U bijvoorbeeld een blok van 2 uur wilt reserveren voor een ochtend in het zomerseizoen, dan zal de huur Euro 648 bedragen (oftewel ongeveer Euro 12,50/uur). Voor een gecombineerd zomer- en winterseizoen wordt dat Euro 1.069 (ongeveer Euro 10,50/uur). Bij huur van een blok van 4 uur in de ochtend zijn de bedragen Euro 1.008 voor het zomerseizoen en 1.478 voor een gecombineerd zomer- en winterseizoen (resp ongeveer Euro 10/uur en Euro 7/uur).

Huurt U ’s middags, dan kost een blok van 2 uur in de zomer Euro 468 (Euro 9/uur) en voor zomer + winter Euro 745 (ruim Euro 7/uur). Bij een blok van 4 uur ’s middags kost de huur in de zomer Euro 728 (Euro 7/uur) en voor zomer + winter Euro 1.030 (Euro 5/uur).

Voor een blok van 2 uur ’s avonds betaalt U in de zomer Euro 648 (ongeveer Euro 12,50/uur). Voor een gecombineerd zomer- en winterseizoen wordt dat inclusief lichttoeslag Euro 1.231 (bijna Euro 12/uur). Bij huur van een blok van 4 uur in de avond zijn de bedragen Euro 1.008 voor het zomerseizoen en 1.915 voor een gecombineerd zomer- en winterseizoen, inclusief lichttoeslag (oftewel resp ongeveer Euro 10/uur en ruim Euro 9/uur).

Daarnaast dient dus elke speler, behoudens leden van Sobri die voor het betreffende seizoen al middels Sobri een Parkkaart hebben, ook over een Parkkaart te beschikken.

Hieronder vindt U een model van de Baanhuur Overeenkomst en de bijbehorende Lijst van Spelers. Het Reglement van Orde staat hier. Op de Lijst van Spelers moet U voor iedereen die met U meespeelt de volgende informatie invullen: zijn of haar Parkkaartnummer (in geval in de toekomst een speler uitzonderlijk al over een Parkkaart voor het betreffende seizoen beschikt en derhalve geen nieuwe Parkkaart nodig heeft), volledige voor- en achternaam, volledig adres en telefoonnummer en zijn/haar email adres. Voor junioren ook graag de geboortedatum toevoegen.

Wij kijken er naar uit U en Uw mede-spelers regelmatig te mogen verwelkomen op ons vernieuwde tennispark, nu met uitstekende verlichting en een gastvrij clubhuis!

Baanhuur Overeenkomst

Download hier de overeenkomst in Microsoft Word formaat (.docx).

Lijst van Spelers

Download hier de lijst van spelers in Microsoft Word formaat (.docx).